Hanki salasuhde netistä näin

0

Salaa suhteeseen näillä eväin

Tarkennettu haku tuo paremmin seikkailuseuraa

Anonyymi salasuhde

Reaaliaikainen keskustelu

Miksi tarvitset salaista seuraa?

Vinkkejä suhteesi korjaukseen

Seikkailuseuraa löytää netistä helposti

Treffipalstat on kerännyt parhaat palveluntarjoajat netistä seuraa hakeville. Myös varatuille on tarjolla tasokasta seuraa. Tai niille, jotka muutoin vain etsivät seikkailuseuraa, eikä välttämättä mitään vakavaa. Salasuhde voi joskus olla myös sinkulle jännittävä valinta, oli syyt tapailun salaamiseen sitten mitkä tahansa. Alla olevasta linkistä pääset alan luotettavimman salaseuranhakupalvelun esittelyyn:

Salaseuraa varatuille

Salaa suhteeseen näillä eväin

  1. Ihan ensin luot ilmaisen profiilin, joka on tietysti myös täysin anonyymi jotta henkilöllisyys ei paljastuisi.
  2. Valitse sinulle sopivin anonyymi käyttäjätunnus eli mieluiten sellainen, josta sinua ei pystytä tunnistamaan. Sataprosenttisen anonymiteetin takausta varten ei kannata antaa tunnistusta auttavia henkilötietoja. Eli nimi, osoite, puhelinnumero tai jokin muu vastaava henkilöllisyyden paljastava tieto tulee jättää pois.
    Hanki oikea ja luotettava salasuhde täältä
  3. Lataa silti profiilikuva, sellainen joka ei paljasta henkilöllisyyttäsi mutta parantaa seuranhakua – kuva antaa 15 kertaa enemmän huomiota kuin ilman kuvaa toimivat profiilit saavat. Profiilikuvan latausta ajatellen muutama ohje:

Ohje 1
Lataa sellainen profiilikuva, joka ei paljasta kasvojasi. Ei myöskään kannata näyttää sinun tunnistamista auttavia asioita, kuten asusteita, koruja, kenkiä tai vaatteita jotka ovat sinulle ominaiset.

Ohje 2
AnonymousBlur™ työkalulla käyttäjä pystyy muokkaamaan kasvot sekä muut ruumiinosat tunnistamattomaksi ennen kuin lataa profiilikuvan.

Ohje 3
Voit valita, ketkä pystyvät näkemään kuvasi, yksityinen- tai yleinen-toimintoja käyttäen. Näin voit antaa haluamillesi jäsenille pääsyn katsomaan kuviasi lähettämällä heille ”yksityisavaimen” katselua varten.

Luo itsellesi salasuhde jonka rajat asetat itse

Victoria Milan on siitä hyvä seuranhakupalvelu varatuille, että jäsenet voivat itse päättää ja asettaa rajat, joita muut palvelun käyttäjät joutuvat kunnioittamaan. Kun seikkailuseuraa etsivä jäsen on yhteydessä sinuun, pystyt asettamaan viestittelyn luonteelle sopivimmat rajat. Oli kyseessä vaikkapa viaton flirtti tai aivan oikea salasuhde, sinä saat päättää asiasta. Tapaamisia pystyt tietenkin helposti sopimaan, koska sitä vartenhan salaseuraa useimmiten haetaan ja tarjotaan. Mutta kyseessä on aina kuitenkin Sinun valintasi, ja juuri Sinun rajasi. Sinun ei ole pakko sopia treffejä vaan harkintaan ja flirttailuun saa käyttää aikaa, ja pitääkin.

Tarkennettu haku tuo paremmin seikkailuseuraa

Palvelu on varustettu ainutlaatuisella hakutoiminnolla, joka helpottaa käyttäjän toimimista. Salasuhde on tarkennetun haun avulla helpompaa. Sen avulla pystyt syöttämään erilaisia vaihtoehtoja kun haet itsellesi seikkailuseuraa. Kriteerit voi olla tekijöitä kuten: ikä, pituus, paino, ruumiinrakenne, persoonallisuus, ulkonäkö, kunta, kaupunki, etäisyys luotasi, harrastukset ja mikä sytyttää seikkailuseuraa hakevan – on olemassa myös muita hakutoimintoja. Salaisen seuran löytäminen on tehty erittäin helpoksi ja tulokselliseksi.

Hanki salaista seuraa seikkailua varten netistä

Anonyymi salasuhde

Olet koko ajan anonyymi, kun pyrit saamaan yhteyttä sinua kiinnostaviin palvelun jäseniin. Näin sinun ei tarvitse jännittää kiinni jäämisen vaaraa. Käytössäsi on laaja valikoima yhteydenpitoon sopivia tapoja. Tapoja, jotka mahdollistavat nimettömän yhteydenpidon mielenkiintoisiin tuttavuuksiin vaivattomasti mutta tehokkaasti:

Flirttaa itsellesi salaista seuraa

Flirttailu on sekä piristävää, että kannattavaa muiden palvelun jäsenten. Se on myös tehty todella helpoksi. Voit flirttailemalla osoittaa kiinnostustasi vaivattomasti. Flirtti yleensä tuottaa tärkeän ekan askeleen kohti onnistumista seuranhaussa. Flirttailuviestin lähetys voi toimia joillekin hyvänä alkuna ja sillä saa jään rikki helposti.

Yksityisviestit auttavat seuran saannissa

Yksityisviestiä voit lähettää kuten tavallista sähköpostiviestiä. Viesti lähetetään helposti klikkaamalla viestintään tarkoitettua kohtaa kiinnostavan kanssajäsenen profiilisivuilla. Sen jälkeen voit kirjoittaa viestin tekstin ja klikata ”Lähetä” nappia. Yksityisviesti on selkeä osoitus siitä että olet kiinnostunut tietystä profiilista. Tämän vuoksi se kantaa yleensä hedelmää, koska kyseessä on selkeä indikaatti syvempää kanssakäymistä kohtaan.

Reaaliaikainen keskustelu

Reaaliajassa keskustelu on uusi toiminto ja hyvä tapa mahdollistaa chattailu salaista seikkailuseuraa hakeville. Reaaliaikainen keskustelu onnistuu helposti IM-ikonia klikkamalla heti kun löydät juuri sinua kiinnostavan profiilin. Keskustelu on helppo aloittaa ja käyttäjät voivat chattailla kirjoittamalla tai mikrofonin avulla jutellen. Mikä on varma tapa parantaa seuranhaun tuloksellisuutta. Kaikki tämä tapahtuu täysin anonyymisti totta kai.

Toivottavasti nämä yllä mainitut vinkit tuovat onnistuneen seikkailuhetken ja oikea salasuhde löytyy. Olipa kyseessä sitten salainen seuranhaku varatulle tai sinkulle, ota vinkit talteen ja rupea metsästämään. Onnea etsintään!

Suhteesta eroamassa vai salasuhde sinkkuna?

Jos olet vasta eroa tekemässä ja tarvitset seuraa jo ennen varsinaista eroa, voit toki etsiä seuraa myös sinkuille tarkoitetuista nettipalveluista. Netistä löytyy myös kätevästi seuraa eronneille välittävä seuranhakupalvelu, jonne voit varmasti kirjautua sisään jos suhteesi on satavarmasti jo päättymässä. Ei siis haittaa vaikka olisit virallisesti suhteessa palveluun kirjautuessasi, jos nykyinen suhde on kuitenkin jo päätepisteessä.

Entä jos oletkin suhteessa, jonka tiedät olevan pahasti rikki, mutta ratkaisua suhteen korjaamiseksi ei tunnu löytyvän ja pois lähteminen on vain jostain syystä pirun vaikeaa. Silloin kannattaa tutustua alan johtavaan palveluun tämän artikkelin ylhäältä ja alhaalta löytyvien linkkien kautta. Löydät takuuvarmasti salasuhteen, joka pysyy salassa. Salasuhteen, joka on luotettava ja jota pidetään yllä sinun asettamiesi rajojen mukaan. Voit harrastaa pelkästään seksisuhteita tai tapailla tositarkoituksella tai pelkästään keskustella salasuhdetta etsivien kaltaisiesi kanssa. Teet asioita kuten itse haluat ja kaikki tapahtuu anonyymisti.

Katso ohjeet ja vinkit tästä artikkelistamme yltä ja kirjaudu palveluun testailemaan. Käyttö on todella helppoa ja löydät varmasti tasokasta seuraa. Mikä parasta, voit kokeilla täysin ilmaiseksi. Löydät varmasti:

  • Varattua seuraa tositarkoituksella
  • Seikkailuseuraa juuri sinun toiveidesi mukaan – fyysiseen suhteeseen tai vaan ajatuksen tasolla

Salasuhde tapahtuu siis juuri sinun tarpeesi mukaan, olipa haussasi sitten pitkäaikainen salasuhde tai vain keskustelukumppani.

Haluatko yrittää vielä parantaa nykyistä suhdettasi?

Suhdetta kannattaa yleensä yrittää rakentaa uudestaan. Etenkin jos olette olleet pitkään yhdessä tai teillä on yhteisiä lapsia. Lasten takia ei tietenkään pidä väkisin pysyä suhteessa, mikäli homma ei vaan toimi. Sama pätee myös sukulaisiin eli anoppia tai omia vanhempia ei tule miellyttää ja pysyä vain heidän takiaan suhteessa.

Yritä keskittyä positiivisiin asioihin kumppanissasi:

  • Miksi rakastuit häneen alunperin ja miten sen tunteen voisi saada takaisin?
  • Miten parisuhde on vuosien aikana muuttunut ja mitkä asiat ovat eniten vaikuttaneet suhteen huonoihin puoliin? Ja ovatko nämä jutut ratkaistavissa?
  • Miten vankalla pohjalla parisuhteenne on, kannattaako sitä menettää?

Mikäli jokin näistä kohdista sai sinut miettimään positiivisesti nykyisestä suhteestasi. Eli asiat saattaisivat olla korjattavissa. Kannattaa yrittää korjata suhde ennen salasuhteen aloittamista. Mikäli taas olet aivan varma siitä, että salasuhde on juuri se mitä tarvitset, tutustu alla olevasta linkistä seikkailuseuraa tarjoavaan palveluun. sieltä saat juuri sinulle oikeat vaihtoehdot nykyiseen tilanteeseen. Luotettava salasuhde onnistuu sieltä helposti:

Seuraa varatuille

Hommaa salainen suhde kauttamme - anonyymisti

Leave A Reply