Miten saada poikaystävä?

0

Jos olet miettinyt, miten saada poikaystävä, kannattaa lukea nämä pikku vinkit. Keräsimme muutaman tavan, joilla saat miehen kiinnostumaan sinusta. Toki joskus kiinnostuksen herättäminen voi olla vain yksinkertaisesti mahdoton tehtävä. Silloin kannattaa laittaa uutta matoa koukkuun ja siirtyä seuraavan miehen etsimiseen – aina ei nimittäin miehen kiinnostus ole kirkossa kuulutettua.

Treffipalstat.fi on kerännyt nettideittailun parhaat sivustot yhteen. Tutustu treffisivustoihin ja kokeile, jos vaikka löytäisit niistä uuden kiinnostuksenkohteen.

Miten sitten saadaan mies kiinnostumaan?

Jos vähänkään tuntuu siltä, että mies voisi olla kiinnostunut sinusta, tai hänet voisi saada kiinnostumaan, kannattaa ottaa nämä vinkit talteen. Tässä muutama hyvä kikka, miten saada mies kiinnostumaan:

Ole aito

Jos tapailet jo kiinnostavaa miestä, ole mahdollisimman aito itsesi. Mutta mikäli sinulla on taipumusta mustasukkaisuuteen tai omistushaluisuuteen, yritä hillitä itseäsi kaikin tavoin. Miehet toki tykkäävät jos nainen osoittaa pientä mustasukkaisuutta, se on merkki siitä että välittää – mutta liika on liikaa. Ripustautuminen ja omistushaluisuus taas ovat varmoja tapoja pelottaa mies tiehensä. Usein kiinnostus lopahtaa siinä kohtaa kun nainen pyrkii omistamaan miehen heti suhteen alussa.

Anna omaa tilaa ja aikaa

Tätä ei voi oikeastaan missään vaiheessa suhdetta painottaa liikaa. Olitpa sitten vasta pyrkimässä ensitreffeille miehen kanssa tai ollut naimisissa jo yli 10 vuotta tämän kanssa. Miehet, varmasti myös naisetkin, rakastavat omaa tilaa. Toisen saa liian helposti tukahdutettua vaatimalla tältä liikaa yhteistä aikaa. Toki sekään ei ole hyvä, jos ette näe toisianne juuri koskaan. Kannattaa hakea siis hyvä balanssi.

Tee itsestäsi kiinnostava

Jälleen kerran vaatii tasapainoilua, mutta olemalla hieman mysteeri miehelle, herätät todennäköisesti miehen kiinnostuksen. Pyri olemaan viileä mutta sortumatta jääkuningattaren elkeisiin. Paljasta miehelle sopivissa määrin jotain itsestäsi ja muista kuunnella myös miestä, keskity miehen sanomisiin ja yritä imeä niistä mahdollisimman paljon syvätietoa, jolla voit vaikuttaa miehen ajatusmaailmaan positiivisesti.

Ei kuitenkaan kannata esittää mitään, mitä et ole. Vaan paljasta itsestäsi vähän kerrallaan, älä lyö kaikkia kortteja heti pöytään. Ja viitaten edelliseen kohtaan, älä myöskään sido toista heti ensitapaamisella ja pyri saamaan toisesta myös kaikkea heti irti. Hiljaa hyvä tulee!

Kuinka herättää miehen kiinnostus lopullisesti

Ole lämmin ja huolehtivainen, anna tilaa mutta välitä silti hänestä. Ole kiinnostunut miehestä ja tämän aktiviteeteista mutta älä silti tyrkytä itseäsi liikaa kaikkiin hänen harrastuksiinsa. Kerro itsestäsi riittävästi mutta jätä myös jotain arvailujen varaan. Ole siis sekä jännittävä, että turvallinen.

Tiedetään, näitä on erittäin vaikea toteuttaa muttta parempia neuvoja emme keksi. Muista myös hyödyntää treffipalstojen tarjontaa ja etsi mahdollinen seuralainen sivustomme palveluista. Toivottavasti artikkelimme antoi hyviä vinkkejä siitä, kuinka herättää miehen kiinnostus. Muista, että maailma ei missään nimessä kaadu siihen jos et keksi miten saada poikaystävä.

Ja loppupeleissä miehillä taitaa olla se vaikeampi rooli hurmaamisen suhteen – loppuepeleissä se vaatii naiselta aika vähän, miten saada mies kiinnostumaan.

Leave A Reply