Mistä löytää nainen juuri sinulle?

0

Treffipalstat.fi pyrkii auttamaan käyttäjiään sen oikean treffikumppanin löytämisessä. Eli mikäli olet mies tai nainen joka tällä hetkellä miettii, mistä löytää juuri sen oikean naisen, tutustu näihin vinkkeihin.

Katso parhaat kotimaiset deittisivustot

Mikäli seuranhaku ei netissä kiinnosta, mieti mistä löytyy nainen parhaiten esimerkiksi julkisilla paikoilla. Yleensä puolivahingossa tulee törmättyä mielenkiintoisiin ihmisiin – ja missään nimessä ravintola tai baari ei ole se pitäjän ainoa paikka tavata naisia.

Käy kahviloissa ja tapahtumissa säännöllisesti

Tiedetään, kahvila on vanha klisee, siinä missä baaritkin. Tai kirjasto…mutta julkiset paikat ja sosiaalisuutta huokuvat paikat ovat yksi parhaista tavoista löytää nainen. Kaikille ei toki sovi tuntemattomien lähestyminen julkisella paikalla mutta tämänkin voi yrittää tehdä puolivahingosssa, tuttavalliseen sävyyn.

Oman kylän tai kaupungin tapahtumat ovat tietenkin aina hyvä apaja sinkuille. Naapurikuntiin kannattaa myös mennä metsästämään sitä oikeaa. Tapahtuman ei ole pakko olla alkoholin kyllästämä, mutta toki niissäkin tapahtumissa käy suhteellisen helposti flaksi.

Ole rohkea – juttele naisille

Kuulostaa vaikealta, etenkin suomalaisille. Mutta olemalla rohkea keskustelija voit saavuttaa yllättävänkin hyviä tuloksia naisrintamalla. Joskus keskustelun aloittaminen sellaisessa paikassa, jossa normaalist suomalaiset seisovat tuppisuuna, saattaa toimia imartelevalla tavalla eduksesi. Se antaa naiselle kuvan itsevarmasta ja rennosta tyypistä. Sellaisesta joka uskaltaa avata suunsa, ns. tarttua härkää sarvista kun kohtaa itseään kiinnostavan henkilön.

Toimimalla vastoin alkuperäisiä vaistojasi voit löytää treffikumppanin nopeasti. Luonnolliset vaistot siis meillä lienevät ne ”olla avaamatta suutaan ihastuksen tai kiinnostavan ihmisen edessä” -vaistot.

Mistä löytää nainen – kokeile nettitreffejä tai muuta arkitapojasi edellä mainittujen vinkkien suhteen.

Leave A Reply