Seuraa varatuille – Victoria Milan

Hanki seikkailuseuraa tai salaseuraa varatuille helposti jo tänään

Onko parisuhteesi sellaisessa pisteessä, että kaipaat jotain uutta vaihtelua tai et ole muuten vain enää varma sen toimivuudesta? Salaseuran etsiminen ei aina tietenkään ole se ainoa oikea ratkaisu mutta jos etsit seikkailuseuraa parisuhteesi piristykseksi, kannattaa tutustua siihen erikoistuneisiin palveluihin.

Hanki salasuhde

Victoria Milan on Euroopan johtava seuranhakuun tarkoitettu palvelu naimisissa tai parisuhteessa oleville naisille sekä miehille, jotka etsivät salasuhdetta. Jos siis kaipaat tasokasta salaseuraa varatuille, tutustu Victoria Milanin laadukkaaseen ja luotettavaan palveluun.

Rekisteröityminen on helppoa ja vaivatonta. Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi ja anonyyminä.
Seuraa varatuille netistä jo tänään - etsi salaseuraa itsellesi vaivattoman helposti
VictoriaMilan.fi

Salasuhde onnistuu helposti näin

  1. Luo ensin ilmainen profiili, joka on samalla myös täysin anonyymi eli henkilöllisyytesi ei paljastu.
  2. Valitse sopiva anonyymi käyttäjätunnus eli sellainen, josta sinua ei pysty tunnistamaan. 100% anonymiteetin takaamiseksi et voi antaa tunnistettavia henkilötietoja, kuten esimerkiksi nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa tai jotain muuta vastaavaa.
  3. Lataa profiilikuva – se antaa 15 kertaa enemmän huomiota kuin kuin kuvattomalla profiililla toimivat jäsenet saavat. Profiilikuvan lataamiseen liittyen muutama vinkki alla:

Vinkki 1
Lataa profiilikuva joka ei näytä kasvojasi. Huom! Ei kannata näyttää koruja tai vaatteita, asusteita ja kenkiä, joista sinut voisi tunnistaa.

Vinkki 2
AnonymousBlur™ on työkalu, joka auttaa käyttäjää muokkaamaan kasvonsa tai muut ruumiinosansa tunnistamattomaksi ennen profiilikuvan latausta.

Vinkki 3
Yksityinen- tai yleinen-toimintojen avulla pystyt valitsemaan, ketkä voivat nähdä sinun kuvasi. Pystyt antamaan haluamallesi jäsenelle pääsyn kuviesi katseluun lähettämällä hänelle ”yksityisavaimen” sitä varten.

Löydä salasuhde jonka rajat asetat ihan itse

Victoria Milan tarjoaa seuraa varatuille siten, että jäsenet päättävät itse ja asettavat rajat, joita muiden jäsenten tulee kunnioittaa. Kun salaseuraa etsivät jäsenet ovat yhteydessä sinuun, voit asettaa viestittelylle sopivat rajat. Oli se sitten viaton flirtti tai ihan oikea salasuhde. Tapaamisen sopiminen on myös mahdollista, sitä vartenhan salaseuraa varatuille yleensä tarjotaan. Kyseessä on joka tapauksessa käyttäjän eli Sinun valintasi, ja Sinun rajasi.

Tarkennettu haku tuottaa helposti seuraa varatuille

Palvelun ainutlaatuinen hakutoiminto auttaa käyttäjää löytämään seikkailuseuraa tai salaseuraa varatuille ihmisille. Tarkennetun haun avulla voit syöttää eri vaihtoehtoja kun haet mahdollista seikkailuseuraa. Kriteerejä voivat olla: ikä, maa, kunta, kaupunki, etäisyys luotasi, pituus, paino, ulkonäkö, ruumiinrakenne, persoonallisuus, harrastukset ja mikä sytyttää seikkailijan – lisäksi on paljon muita hakutoimintoja. Oikean salaseuran löytäminen on tehty todella helpoksi.

Anonyymi seuranhaku

Olet anonyyminä yhteydessä kaikkiin sinua kiinnostaviin jäseniin, joten sinun ei tarvitse jännittää kiinni jäämistä. Saat laajan valikoiman yhteydenpitoon tarkoitettuja tapoja. Tapoja, joiden avulla nimetön yhteydenpito mielenkiintoisiin kanssajäseniin on vaivatonta mutta tehokasta:

Flirttailemalla salasuhde

Flirttailu kannattaa muiden jäsenten kanssa ja se on tehty myös luvattoman helpoksi. Voit osoittaa kiinnostuksesi helposti flirttailemalla. Flirttailu usein tuottaa sen ensimmäisen askeleen kohti onnistunutta seuranhakua. Joillekin viestin lähettäminen voi olla myös hyvä alku, mutta flirttailutoiminnolla saa helposti jään rikki.

Yksityisviestit tuovat varmimmin seuraa varatuille

Yksityisviesti on kuin tavallinen sähköpostiviesti. Viestin saat helposti lähetettyä klikkaamalla viestikohtaa kiinnostavan jäsenen profiilisivulla sekä kirjoittamalla viestitekstin ja klikkaamalla ”Lähetä”. Yksityisviesti on syvä osoitus kiinnostuksesta ja kantaa yleensä hedelmää. Sen avulla salasuhde on hyvä aloittaa.

Keskustelu reaaliajassa

Keskustelutoiminto on uusi tapa antaa mahdollisuus chattailla salaseuraa hakevien kanssa reaaliajassa. Tämä onnistuu helposti klikkamalla IM-ikonia, silloin kun törmäät sinua kiinnostavaan profiilii. Keskustelu on helposti aloitettavissa ja voit chattailla kirjoittaen tai mikrofonia käyttäen, kaikki täysin anonyymisti tietenkin.

Näillä vinkeillä löydät takuuvarmasti seikkailuseuraa tylsään arkeen. Niin löytyy varmasti myös salaseuraa varatuille. Treffipalstat.fi tarjoaa parhaat tavat onnistuneeseen seuranhakuun netissä. Oli kyseessä sitten seuraa varatuille tai sinkuille.